keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Echoes in rain - Enya

Nimi: Annie Laryen

Ikä: 17v mut henkisesti jotain 24 tai sinne päin.

Sukupuoli: Piti olla poika, mut olinkin tyttö

Perhe: Tossa pitäis lukee et perse, mut se ei ois soveliasta. Anyway, yksinhuoltaja isä, koira ja marsu. Äiti karkas jo monta vuotta sitten, kun tajus, että saa parempaakin.

Harrastukset: Jos oisin klisee niin sanoisin, että puolustan lintuhiirien ja norsukissojen suojelua, mutta se olisi suuri vale. Oikeasti käytän vapaa-aikani rikkaiden ja suosittujen ihmisten stalkkaamiseen, toivoen, että löydän virheitä heistä ja heidän "täydellisistä" elämistä.

kAVERIT: Parsa-kaverini on ärsyttävä kusipääprinsessa, mutta enimmäkseen ihan ok seuraa. Sanotaan häntä vaikka Emmaksi. On mulla muitakin kavereita, mutta keskitytään heihin myöhemmin..


Asuinpaikka: Onko mutakuoppa oikea ilmaisu? Ei ehkä, jos oma kaupunki on henkeen ja vereen, itse haluaisin jo muuttaa täältä pois..Sanotaan nyt vaikka näin, että pieni tuppukylä, jossa naapurin Ulla Taalasmaa tietää synkimmätkin salaisuutesi. Ei kuitenkaan ihan synkimmistäkin synkkiä..

Koulutus: Keskeytin ravintola-alan koulutuksen, koska olen laiskaperuna, enkä jaksanut nousta aamuisin esittämään yli-hygieenistä ja pirteää virtahepoa keskellä kaaosta. Nyt tulevaisuuteni on avoin ja toivon, että löydän itseni vielä.

Tuossa oli minusta kiva pintaraapaisu. Enempää teidän ei kuulukaan tietää, ainakaan vielä. Menen nyt hukuttamaan huoleni ja vitutukseni maalaamalla jonkun helvetin taiteellisen ja kauniin maalauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti